Välkommen till mig!

onsdag 10 november 2010

Tänk vad en man kan lura sig med teknik :)

Tänk att en man kan lura sig själv till nästan vad som helst om han får en ny teknisk pryl. Maken har sedan några veckor en I-phone4. Lycklig och glad man! Maken är kanske inte alltid den alertaste vad gäller hemarbete och liknande. Han behöver oftast bli påmind om att saker ska göras. Den som påminner är jag "Häxan surtant" och "Häxan surtant junior" - Maja :)
Så ska då den stora veckohandlingen göras även denna vecka. Makens tur denna gång. Han börjar redan i bilen på väg från jobbet "fippla" med sin I-phone och fråga mig om saker som ska handlas. Han fortsätter med detta hemma. Vilket intresse av matvaror, tänker jag lite smått fundersam. Glad men fundersam. Det visar sig att han hittat en "app" på sin I-phone som söker matvaror och dessutom visar var på Ica-Maxi han hittar varan (denna del av handlingen har annars varit en svår nöt att knäcka för honom;) 
Häxan Surtant x 2 tycker kanske att det tar ju tid att knappa in varan i I-phonen, men inser snart att vi låter maken och hans I-Phone vara i fred. De är så lyckliga tillsammans! Gissar att de lever lyckliga i alla sina dagar! 
Man + teknik = lyckad kombo!  
Maken + I-phone + handling = numera lyckad kombo!


:)






1 kommentar: