Välkommen till mig!

tisdag 1 februari 2011

En bra dag!



Vissa dagar är bättre än andra. Som den här alldeles vanliga tisdagen. Tisdagar i sig är ju inte alldeles så där fantastiska. Måndagar och tisdagar är egentligen rätt så onödiga dagar, enligt mig. Bara av den enkla anledningen att det är alldeles för långt bort till helgen. Mina favoritdagar är nog torsdag, fredag, lördag och söndag. På topp-placering av dessa fyra dagar finns så klart lördag och söndag, tätt följd av fredag. Men trots namnet på denna dag var det en bra dag!

Jag är så stolt över mina elever som är så duktiga. Jag har så roligt tillsammans med dem och de är så otroligt arbetsvilliga och duktiga! Jag kan inte vara annat än glad i klassrummet!
Sen har jag även hunnit med att förbereda det mesta inför kursplanekonferensen på torsdag. Jag har läst på den mesta, skrivit ut det jag skulle och ser nu fram emot torsdagen.
Sen åkte jag till världens bästa frisör och klippte mig. Snyggt! Tycker jag och hon i alla fall ;)
Åt en snabb Ceasar-sallad på "Mat och Prat". När jag tänkte sätta mig där i min ensamhet och äta, så tittar jag åt sidan och vem sitter inte där? Jo, Maja med friends. Så min kära dotter höll mig sällskap. Trevligt!
Universitet nästa. Där pågick lärarseminarier hela dagen. Jag gick först på en föreläsningen som hette "Skolan suger, eller? Sen en föreläsning av Kulturskolan som handlade om skrivande och skapande. Den första gav mer tänkvärdheter (inget nytt egentligen), den andra gav härliga tips som man kan direkt till klassrummet. Det ska jag göra. Ser redan fram emot det!
Kom hem efter 19. Var hemma 20 minuter innan jag begav mig ut på en skön promenad. Som sällskap på promenaden hade jag en trevligt telefonsamtal.
Trots att jag borde vara trött på allt socialiserande under hela dagen, så var jag inte det utan gick in till goda vänner för en kopp kaffe. Där blev jag sittande till efter 22.

Ibland är det bra och skönt att inte vara hemma så mycket. Man kommer ifrån tvätt, städ, matlagning, plock och alla måsten och kan ägna sig åt trevliga saker. De mindre trevliga sakerna är ju tyvärr kvar till i morgon, men i morgon är en annan dag.

Hoppas att ni har haft en Glad-trevlig-tisdag ni med!

/ Å

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar